PLANURI DE VIITOR

.

18-20 ianuarie 2019: Weekend naţional de iarnă cu Postrevelion Balint, Roman. Taxă de participare: 40 euro (include c.v. banchetului pentru cei cu cotizaţia plătită la zi). Cazare: hotel Royal. Camera costă 100 RON (dbl sau sgl!) cu micul dejun inclus. Înscrieri şi rezervarea cazării până pe 15 ianuarie la Ţubucanu Marlena (0740-516.626) sau la Veress Albert (0744-812.900)

4-7 aprilie, 2019: A IV-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Balint din Republica Moldova. Chişinău.

13-14 aprilie, 2019: Conferinţa Asociaţiei Balint din Bulgaria. Plovdiv

17-19 mai, 2019: Weekend naţional de vară Balint, Staţiunea Balvanyos, jud. Covasna (la 20 de km de la Tg. Secuiesc)

31. V.-2.VI. 2019: Conferinţa Asociaţiei Balint din Ungaria, Budapesta

11-15 septembrie, 2019: Congres Internaţional Balint, Porto, Portugalia

27-29 septembrie 2019: a XXVI-a Conferinţă Naţională Balint, Braşov

Rugăm colegii să direcționeze către Asociație 2% din impozitul lor pe anul 2016, prin completarea formularului 200 (daca au C. M. I. , P. F. A sau A. I.), respectiv 230 (daca sunt angajați).

Datele Asociației sunt următoarele:

Asociația Balint din România, C.U.I . 5023579, cod IBAN RO26 CECE HR01 43RO N002 9733.

Vă rugăm să trimiteți forumularul completat la sediul Asociației, pe adresa 530111-Miercurea Ciuc, str. Gabor Aron 10, sau să îl depuneti la cel mai apropiat sediu A. N. A. F.

Multumim tuturor celor care ne ajută!

ULTIMELE EVENIMENTE BALINTIENE

23-27. septembrie 2018: a 25-a Conferinţă Naţională Jubiliară Balint, Şumuleu-Ciuc. Premiul Veress s-a acordat Doamnei Dr. Farkas Evelyn, pentru activitatea susţinută în cadrul ABR, precum şi pentru efortul depus în promovarea mişcării Balint în rândul studenţilor şi în mediul universitar. Premiul Butyka s-a acordat familiei Veress Eva şi Albert, pentru dedicarea de peste 25 de ani în slujba dezvoltării mişcării Balint în România. S-au acordat distincţii şi plachete de merit pentru 10 membri fondatori ai ABR, precum şi distincţii pentru organizatorii de întâlniri natţionale Balint familiilor Váradi, Ţubucanu, Costin, Árvai şi Rodica Dorofte, precum şi pentru foştii preşedinţi ABR şi preşedintele în functie, iar cel de lector al Buletinului s-a acordat lui Trif Almos Bela. La deschiderea festivă a conferinţei un scurt program artistic, apoi, în altă zi, un concert de orgă la Biserica Franciscană au delectat participanţii. Tradiţionala primire oferită de Primarul oraşului nu a lipsit nici de această dată. Au onorat conferinţa cu prezenţa lor 6 colegi din Republica Moldova, 4 din Ungaria şi o colegă balintiană din Bulgaria. Lucrări aprofundate, înteresante, grupuri mari şi mici au completat programul conferinţei. Obişnuita seară de adio cu ungerea membrilor încă neiniţiaţi, cadourile oferite, dansul frenetic au pus cupola pe evenimentul care serbea un sfert de veac de acitivitate balintiană în România.

26-28. octombrie 2018: Curs de formare pentru liderii de grup Balint, Bran. Formator invitat: dr. Heide Otten din Germania. 17 de participanţi şi-au îmbogăţit cunoştinţele conducerii grupurilor Balint.

10-13 mai, 2018 - Weekend Naţional Balint de Vară şi a III-a Conferinţă Naţională Balint din Republica Moldova, Chişinău

19-21 Ianuarie 2018 - Weekend Naţional Balint de Iarnă, Roman

Evenimente din 2017 -detalii

Evenimente din 2016 -detalii

Evenimente din 2015 -detalii

Evenimente din 2014 -detalii

Evenimente din 2013 -detalii

Evenimente din 2012 -detalii

Evenimente din 2011 -detalii

Evenimente din 2010 -detalii

Evenimente din 2009 -detalii

CONGRESUL INTERNAŢIONAL BALINT

Poiana Brasov, 5-9 septembrie 2009.
Acordarea dreptului organizării a fost o recunoaştere a activităţii şi a viabilităţii Asociaţiei Balint din România.
167 participanţi, 17 însoţitori, 62 excursionişti la mănăstiri, 19 ţări, 3 continente (Australia, America, Europa), 23 lucrări prezentate, un volum de lucrări, altul de abstracte, mapă, tricou, bannere uriaşe, diplome, ecusoane cu design plăcut.
55 participanţi din România din care 40 membri ai Asociaţiei. Cea mai numeroasă participare la congresele de până atunci (148 la Stockholm, în jur de 100 la altele)
Prezenţi din partea Biroului: Tünde BAKA, Rita Lenke FERENCZ, Holger Ortwin LUX, Ovidiu POPA VELEA, Csilla VAJDA-HEGYI, István VÁRADI, Albert VERESS, Éva VERESS.