PLANURI DE VIITOR

.

19-21 Ianuarie 2018 -.Weekend Național Balint de Iarnă, cu Postrevelion, la Roman, Hotel Royal Costuri: Taxă participare: 40 euro (include c.v. cinei festive pentru membrii cu cotizaţia plătită la zi). Cazare: 100 Ron/cameră/zi (dubla sau single) Masa de prânz: 25-30 Ron, Banchetul de sâmbătă seara, cu cina festivă: 60 Ron, termenul limită de rezervare a cazării este 15 Ianuarie 2018, la tel. 0740-516.626 (Ţubucanu Marlena) sau prin e-mail (veresalbert02@gmail.com). Creditare: 15 puncte EMC

13-18 mai, 2018 - Weekend National de Vară, comasat cu a 3-a Conferinţă Natională Balint a Asociatiei Balint din Republica Moldova

27-30 septembrie, 2018 - a XXV-a Conferintă Natională Aniversară Balint, cu participare internatională (Băile Tuşnad sau Sumuleu Ciuc)

Rugăm colegii să direcționeze către Asociație 2% din impozitul lor pe anul 2016, prin completarea formularului 200 (daca au C. M. I. , P. F. A sau A. I.), respectiv 230 (daca sunt angajați).

Datele Asociației sunt următoarele:

Asociația Balint din România, C.U.I . 5023579, cod IBAN RO26 CECE HR01 43RO N002 9733.

Vă rugăm să trimiteți forumularul completat la sediul Asociației, pe adresa 530111-Miercurea Ciuc, str. Gabor Aron 10, sau să îl depuneti la cel mai apropiat sediu A. N. A. F.

Multumim tuturor celor care ne ajută!

ULTIMELE EVENIMENTE BALINTIENE

3-4 noiembrie 2017: Conferinţă Naţională sub egida Alianţa antisuicid şi a fundaţiei Cry For Help, cu ocazia Zilei Naţionale de Prevenire a Suicidului. Şumuleu-Ciuc

27-29 octombrie 2017: CURS PENTRU LIDERII DE GRUP BALINT, LUPENI, jud. Harghita

22-24 septembrie 2017: a XXIV-a Conferinţă Naţională Balint, Şumuleu-Ciuc, Casa de Studii Jakab Antal şi alegerea noului Birou

6-10 septembrie 2017: Congres International Balint, Oxford

12-14 mai 2017: Weekend Naţional Balint de Vară. Comandău

16-19 martie, 2017: A II-a Conferinţă Naţională a Asociaţiei Balint din Republica Moldova, Chişinău

18 februarie 2017: Curs de psihosomatic, M.Ciuc

13-15 ianuarie, 2017: Weekend Naţional Balint de Iarnă, Roman

Evenimente din 2016 -detalii

Evenimente din 2015 -detalii

Evenimente din 2014 -detalii

Evenimente din 2013 -detalii

Evenimente din 2012 -detalii

Evenimente din 2011 -detalii

Evenimente din 2010 -detalii

Evenimente din 2009 -detalii

CONGRESUL INTERNAŢIONAL BALINT

Poiana Brasov, 5-9 septembrie 2009.
Acordarea dreptului organizării a fost o recunoaştere a activităţii şi a viabilităţii Asociaţiei Balint din România.
167 participanţi, 17 însoţitori, 62 excursionişti la mănăstiri, 19 ţări, 3 continente (Australia, America, Europa), 23 lucrări prezentate, un volum de lucrări, altul de abstracte, mapă, tricou, bannere uriaşe, diplome, ecusoane cu design plăcut.
55 participanţi din România din care 40 membri ai Asociaţiei. Cea mai numeroasă participare la congresele de până atunci (148 la Stockholm, în jur de 100 la altele)
Prezenţi din partea Biroului: Tünde BAKA, Rita Lenke FERENCZ, Holger Ortwin LUX, Ovidiu POPA VELEA, Csilla VAJDA-HEGYI, István VÁRADI, Albert VERESS, Éva VERESS.